Fogadok - elemzek - part1

2010.08.17. 12:19 mateja | szólj hozzá

Az előző bejegyzésben említettem, hogy újra elkezdtem fogadni, lássuk az eredményeket!

 

Három, elsőre - és másodszorra is… - papírformának tűnő találkozóra tettem fel a pénzemet, nézzük az eredményeket.

 

1: Manchester United – Newcastle   H         1.181

A Vörös Ördögök az első félidő végére felőrölték a szarkákat, s már 45 perc után magabiztos, 2-0-s előnyt harcoltak ki. A második játékrészben aztán Scholes újabb zseniális labdáját Giggs bombázta be a kapuba, kialakítva ezzel a számomra is nagyon értékes, háromgólos győzelmet.

Végeredmény: 3 - 0

 

2: Aalen – Schalke                             V         1.125

A Schalke 3 perc alatt, az első félidő végén, és a második elején Farfan góljával biztosan őrizte a továbbjutáshoz szükséges előnyét, a végén azonban sikerült szépítenie a kiscsapatnak, számomra is izgalmassá téve az összecsapást. A végeredmény aztán már nem változott, úgyhogy ha nehezen is, de ezt a meccset is behúztam!

Végeredmény: 1 - 2

 

3: Germania Windeck - Bayern M     V         1.01

A bőrnadrágosok az első félidő utolsó percéig nem tudtak gólt szerezni, aztán két gyors villanással eldöntötték a párharcot. A második félidő aztán már csak hab volt a tortán, rendkívül sima papírforma győzelmet arattak Riberyék.

Végeredmény: 0 - 4

 

A 3 meccsből tehát sikerült behúznom mind a hármat, és nyertem 686 forintot, és a kezdeti 3000 HUF-os tőkém most már 3686 HUF-on áll, éjj! Valahol el kell kezdeni…



A bejegyzés trackback címe:

https://futball.blog.hu/api/trackback/id/tr932227755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása