Lesz ennél még jobb is, Marci!

2010.06.07. 23:28 mateja | 2 hozzászólás

Fülöp Mártont, a magyar labdarúgó-válogatott kapusát, és a Sunderland jelenlegi játékosát szívesen megtartaná magának a Manhester City. Mint ismert, az utolsó pár fordulóban bevethető hálóőr nélkül maradt kékek Marcical a soraikban nem tudták végül kiharcolni a Bajnokok Ligájában való indulást.

Fülöp ennek ellenére jó benyomást tehetett, sőt, tett is a manchesteri vezetőkre és edzőkre, ugyanis állítólag szerződést kínáltak neki. Most az, hogy ez forint / font szempontjából előnyösebb kontraktus lenne, mint az eddigi, nem meglepetés, nem is értem, hogy néhány weboldal miért számol be erről a triviális tényről szenzációként. De a lényeg most nem is ez, hanem hogy Marci eleve a kevés játéklehetőség miatt szeretne távozni Sunderlandből, márpedig a Citynél sem lenne jobb a helyzete: ott van rajta kívül Shay Given és Joe Hart is, akik - ha egészsésgesek - minden bizonnyal megelőzik őt a rangsorban.

Szerintem Fülöpöt ez a hír először is töltse el büszkeséggel, mert azért egy nagy szó, hogy a pótló játékos teljesítményét ily módon is elismerték a Citynél. Ugyanakkor ezek után keressen magának egy olyan elsőosztályú csapatot, ami lehetőleg mondjuk olasz - jobban védik a kapusokat, és Marci egyelőre túlságosan is vonalkapus -, és biztosan védeni fog. Mert ez a legfontosabb, és nem csak neki, hanem a Magyar Válogatottnak is. Sok sikert, Marci!



A bejegyzés trackback címe:

https://futball.blog.hu/api/trackback/id/tr762064485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

antipepsifoci 2010.06.10. 16:00:51

Fönt vagy pepsifocin? Csak azért kérdem, hogy jobban tudjam, ki írja a blogot.

mateja · http://futball.blog.hu/ 2010.06.10. 20:06:27

@antipepsifoci:
szia, nem igazán értem a kérdést :) nem vagyok fenn a pepsifocin, nem írtam ott és máshol sem eddig. ismerjük egymást?

süti beállítások módosítása