Gyors hétvégi tippek

2010.06.12. 01:19 mateja | szólj hozzá

Szombaton és vasárnap összesen 6 kőkemény, remélhetőleg felejthetetlen mérkőzés vár ránk. Mivel nem lesz most időm rögtön a találkozók után az értékelésre (hétvégén csak nem kell egész nap otthon ülni! – a meccseket azért figyelemmel kisérem…), ezért most leírom a tippjeimet.

 

SZOMBAT

 

Koreai Köztársaság – Görögország

 

Valószínűleg folytatódik a nem túl szemet gyönyörködtető, ám annál unalmasabb játék, és a mezőny futball fog dominálni. Kiegyenlített mérkőzést várok, ahol valamiért Koreát jobbnak érzem egy góllal; tippem:

2-1

 

Argentína – Nigéria

 

Ettől a meccstől várom a „megváltást”, a FUTBALLT, így nagybetűvel. Nigéria is csodálatosan képes játszani, az argentín klasszisokról pedig ne is beszéljünk: Messi, Higuain, Tevez, Milito – ha itt nem lesz jó foci és gólok, akkor valami nagyon el van rontva (és erre még Maradona sem képes!) Természetesen dél-amerikai sikert várok, tippem:

3-1

 

Anglia - Egyesült Államok

 

Rangadó. Színvonalas és egyben küzdelmes, férfias játékot várok, ahol egyértelmű hogy a kedvenc válogatottam sikeréért fogok szorítani, s remélem Rooney nem is fog cserben hagyni… Tippem:

2-1

 

VASÁRNAP

 

Algéria – Szlovénia

 

Unalmas, békés döntetlent tippelek – remélem, most sem lesz igazam; tippem:

0-0

 

Szerbia – Ghána

 

Az eddigi legjobb meccset várom, ahol gólgazdag, közönségszórakoztató futballt láthat majd a labdarúgást kedvelő nagy világ – és afrikai sikert; tippem:

2-4

 

Németország-Ausztrália

 

Habár a németeket én most nem tartom favorit csapatnak, ettől függetlenül azért egyrészt mindig számolni kell velük, másrészt pedig nem jelenthet gondot nekik egy sima, könnyed győzelem az ausztrálok ellen; tippem:

3-0

 

Sok szerencsét mindenkinek, WAKA WAKA!

 



A bejegyzés trackback címe:

https://futball.blog.hu/api/trackback/id/tr162075449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása