KEZDŐDIK!

2010.06.11. 12:20 mateja | szólj hozzá

A VB első napjának két mérkőzéséről szóló nagyon rövid beharangozó, illetve tippek.

 

Ma tehát végre megkezdődik a Dél-afrikai Világbajnokság, WAKA WAKA!

A nyitómérkőzésen természetesen a házigazdák csapata lesz a kihívó fél, ellenfelük pedig a kiszámíthatatlan mexikói válogatott lesz. Én egy nem túl jó meccsre számítok, nagy küzdelemre ugyan, de kevés izgalomra, ahol majd mindkét csapat szerez gólokat – de Mexikó minimum eggyel többet…

Őszintén szólva nagyon meglepődnék, ha Dél-Afrika akár csak egy győzelmet is összehozna, mert nem kerültek valami könnyű kvartettbe (összességben ugyan nem egy acélos csoport, de nekik bőven nagy falat lesz). Szóval a tippem:

 

Dél-afrikai Köztársaság – Mexikó 1-3

 

 

Az esti mérkőzés már annál pikánsabbnak és izgalmasabbnak ígérkezik. Az Uruguay – Franciaország összecsapástól én egy igen kemény, szikrázó csatát várok, ahol meglepetés fog születni: A „hazaiak” legyőzik majd a több sebből vérző, igazi szövetségi kapitány nélkül felálló gallokat. Uruguayt amúgy is az egyik meglepetés csapatnak gondolom, akiket sokan talán túlságosan is lebecsültek, a franciákat pedig most egyáltalán nem érzem egy világverő alakulatnak, és az én tippem az, hogy már a csoportból sem fognak továbbjutni. De ne szaladjunk ennyire előre, a VB 2. mérkőzésére ezt gondolom:

 

Uruguay – Franciaország 2-1

 

 

 

Sok sikert minden nemzetnek, győzzön a FUTBALL!

 



A bejegyzés trackback címe:

https://futball.blog.hu/api/trackback/id/tr872073960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása