UEFA, én így szeretlek!

2010.05.07. 22:04 mateja | szólj hozzá

Érdekes döntést hozott az UEFA: A Barcelona – Internazionale mérkőzésen kiállított Thiago Mottát ugyanis két mérkőzésre is eltiltották. Ez önmagában még nem borzolná fel a kedélyeket, elvégre piros lap után ez benne van úgy mond a pakliban, azonban ha megnézzük hogy miért kapta az eltiltást, akkor már húzhatjuk egy kicsit a szánkat…

Én úgy gondolom, hogy egy ilyen eset, főleg egy Bajnokok Ligájának a visszavágóján nem akkora horderejű, hogy azt piros lappal kellene büntetni már a mérkőzés első félidejében. Hiszen látjuk Busquetset, aki ravaszul kipillant haláltusájának közepén…Erre pedig csak hab a tortán, hogy az UEFA ezen felvételen láttán még két mérkőzésre elkaszálja Mottát. Miért? Milyen okot tudnak erre felhozni? Eleve kétes döntés volt (szerintem!), de ha már piros, legyen, na de látva ezt a színészi teljesítményt akár Busquestet is el lehetne tiltani! Ehelyett Mottát büntetik meg nem egy, hanem két meccsre. UEFA, én így szeretlek!

 



A bejegyzés trackback címe:

https://futball.blog.hu/api/trackback/id/tr371982763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása