Feketék fehéren

2010.05.07. 22:51 mateja | szólj hozzá

Balotelli Totti ellen. A pikáns olasz kupadöntőnek természetesen a pályán kívül is lett folytatása, nevezetesen Balotelli ügynöke azt mondta, hogy Totti rasszista, és tiltsák el félévre a római klasszist. Na már most. Az esettel kapcsolatban természetesen a két támadó teljesen mást mond, Totti szerint az Inter játékosa végig provokálta őt, míg utóbbi szerint Francesco a bőrszínére tett megjegyzéseket. Hogy őszinte legyek:

 

Én mindkettőt teljesen el tudom képzelni! Ez a két ember – azon túl, hogy a futballhoz is konyítanak azért, sőt… - a Serie A legidegesítőbb, leggusztustalanabb és sok esetben sajnos legirritálóbb játékosai közé tartozik. Persze egyik sem tesz túl Materazzin, de azért szoros a verseny… Ami a lényeg, most Totti eltiltásának a mértékén megy a huzavona, viszont én személy szerint annak örülnék a legjobban, ha mindkét játékost jegelnék egy darabig.

 

Totti – ha igazat is mondott – annyira könnyen veszti el a fejét, és akkora brutalitással rendelkezik, hogy nem engedném egy ideig játszani. Pihenjen egy kicsit, vegyen egy új autót vagy akármi, csak ne a focival törődjön.

Balotelli meg… Odaszúrt még egyet természetesen Tottinak, s azt mondta, hogy azért volt ideges a római futballista, „mert régebben ő volt a legjobb csatár, de most már tudja, hogy én vagyok az”. Ekkora nagyképű, ki ha én nem focistát ritkán látni és hallani, főleg úgy, hogy teljesítményben mostanában még a magyar NB3-as játékosok is simán megverik. Egy kicsit vissza kellene venni az arcból, dolgozni, küzdeni kellene, és majd esetleg aztán beszólogatni. Hiszen az edzője, a nagy José is ezt csinálja, de akkora tudással, eredménysorral és főleg mostani szerepléssel, én azt mondom hogy: megteheti… De te, öcsisajt, nem!



A bejegyzés trackback címe:

https://futball.blog.hu/api/trackback/id/tr561982870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása