Gera Zoli a király

2010.05.04. 08:46 mateja | szólj hozzá

Gera Zoltán. Magico Hungarian. The Magic. Bizony-bizony, Magyarország legjobb (szubjektív! egyéni! vélemény!) futballistája ismét bizonyította klasszisát: Európa-liga döntőbe lőtte a szezon előtt lesajnált Fulham csapatát!

Gera Zoltán oroszlánrészt vállalt csapata menetelésében. Pazar játéka mellett gólokkal hálálta meg a bizalmat Gerzson, s ennek alighanem most egész Anglia örül. Jelenleg és még mindig ő az elsőszámú játékosunk, aki a 3. X-hez érve "ért be" igazán. Fantasztikus játékot produkált megannyi európai klasszis csapat ellen, és szívből kívánom neki, hogy ezek után már nyerjék meg a hamburgi döntőt is!

Némi hiányérzete természetesen van az embernek azért ilyenkor is... Nyilván nem nehéz kitalálni, hogy a Magyar Válogatottra gondolok, és a Gera - Koeman "párharcra". Sajnálatos - és ugyanakkor talán tipikus is - az, ami a két sportember között történt, de jó lenne, ha a jövőben félretennék a nézeteltéréseiket, és esetleg mindketten Magyarország győzelmére koncentrálnának. Fontos lenne a hazai labdarúgás számára, hogy egyéni sikereink mellett (amik azért most már bőven akadnak, gondoljunk csak Gerán kívül pl. Dzsudzsák vagy remekléseire) a nemzeti tizenegy is megríkassa az országot. De szeretnék én is, hej, örömömben sírni... nézni hogy lesz 2012-ben, Magyarország az ebén...



A bejegyzés trackback címe:

https://futball.blog.hu/api/trackback/id/tr131973072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása